HQ Precision Cleaning is in 2011 als Clean Pack Centre ontstaan uit een samenwerkingsverband van ATM uit Oirschot en HQ-Pack. Daarmee vertegenwoordigen wij meer dan 20 jaar kennis en ervaring op het gebied van hoogwaardig reinigen.

HQ Precision Cleaning behoort tot de wereldwijde top op het gebied van reiniging van hightech parts. Wij cleanen en testen tegen alle geldende ASML eisen (GSA’s) en gelijksoortige specificaties uit andere industrieën. Dat doen we voor gerenommeerde klanten uit onder meer de volgende marktsegmenten:

- Semiconductor-industrie

- Elektronica-industrie

- Optische technologiesector

- Lucht- en ruimtevaart

- Machinebouw

De kracht van HQ Precision Cleaning zit in de totaaloplossing, voor of een combinatie van “Surface”, “Molecular” of “Gas Purity” cleanliness.

Ieder werkstuk heeft zijn eigen uitdagingen en aanpak. Door de ruime kennis en ervaring kunnen we adviseren over de juiste manier van aanpak van uw specifieke uitdaging.

Als ASML Certified Cleaning-house kunnen we bijna alle mogelijke reinigingen binnen de Semicon Industrie uitvoeren. Sinds medio 2021 kunt u ook bij ons terecht voor Grade 1 reinigingsprojecten. Zit uw wens/eis nog niet binnen ons pakket van diensten? In overleg zullen we overleggen wat de mogelijkheden zijn om u toch van dienst te kunnen zijn. Door de vele ervaring en het onderzoek wat de afgelopen jaren uitgevoerd is, komen we altijd tot een passende oplossing voor uw vraagstuk.