Naast het daadwerkelijk reinigen van producten, bieden we ook diverse andere diensten aan waarmee we vaak in aanraking komen. Dit zijn onder andere:

- Cleanroom validatie

- Co-development

- Cleanroom montage

- Kennisdeling

Onze meettechnici zijn VCCN gekwalificeerd voor het testen en valideren van uw cleanroom op deeltjes concentratie, luchtsnelheid en filter kwaliteit. Er wordt uitsluitend gewerkt met gekalibreerde en goedgekeurde meetapparatuur. Onze meettechnici maken van de validatie een rapportage en kunnen ook advies geven over het inrichten, veranderen of verbeteren van uw cleanrooms.

Bij het ontwerp van nieuwe producten wordt vaak vergeten dat deze uiteindelijk ook gereinigd moeten worden. Wij zijn graag in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken bij nieuwe ontwikkelingen om bij te dragen aan een zo optimaal mogelijk “design voor cleanability”. Doordat we duizenden producten op jaarbasis voorbij zien komen, hebben we veel ervaring met geometrie, vormen, materialen en reiniging-strategieën.

Voor de reinigbaarheid van sommige producten is het noodzakelijk zo vooraf als mono-part te reinigen en na bake-out/RGA pas te assembleren. Onze operators hebben de kennis en ervaring voor het verrichten van montage werkzaamheden.

Bij uitdagingen op het gebied van schoon produceren kunnen we onze opgebouwde kennis delen om contaminatie bij verspanen en montage van onderdelen tot een minimum te beperken. Op deze manier kan voorkomen worden dat producten de reinheidseis niet halen en/of er maximale efficiëntie van het reinigingsproces behaald wordt.